Bun venit pe blogul Monette Flowers!

Acest blog este deschis tuturor iubitorilor de flori si de decoratiuni florale.
Cei care se pregatesc pentru un eveniment deosebit (nunta, botez, petrecere) si stiu ca florile trebuie sa fie nelipsite intr-o asemenea zi vor putea gasi aici modele diverse de buchete de mireasa/nasa, lumanari de cununie/ botez, decoratiuni florale diverse, aranjamente florale pentru mese, cocarde, cosuri cu flori si multe altele. Cei care doresc sa afle mai multe despre decoratiunile mele florale si doresc ajutorul meu in realizarea acestora pentru diferite ocazii, o pot face la nr.de telefon 0761.280.740 sau imi pot scrie pe office@monette.ro

sâmbătă, 20 noiembrie 2010

Mihaela si Dragos - 22 august 2009

Nunta Mihaelei si a lui Dragos, in august 2009, a avut ca tema verdele si albul. Florile alese de Mihaela au fost crizantemele albe regan si santini verzi, prezente in toate decoratiunile florale. Buchetul nasei a fost singurul care s-a abatut de la tema, fiind compus din crizanteme visinii. Ambele buchete au avut forma unor sfere, la fel ca lumanarile.

 Masina mirilor a fost decorata foarte delicat, cu un aranjament centrat, tull si 2 buchetele mai mici pentru oglinzi. Cocardele au fost si ele in ton, din crizanteme albe.
La restaurant au fost intampinati de o arcada cu 3 aranjamente florale, covor rosu si 2 stalpisori si au ciocnit paharele cu sampanie decorate si ele cu florile temei alese. 


Decorul salii a fost delicat, suportii de fier forjat pe care au fost puse aranjamentele florale avand si rolul de fructiera. Pana si deliciosul tort a fost ornat cu flori alb- verzi.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu