Bun venit pe blogul Monette Flowers!

Acest blog este deschis tuturor iubitorilor de flori si de decoratiuni florale.
Cei care se pregatesc pentru un eveniment deosebit (nunta, botez, petrecere) si stiu ca florile trebuie sa fie nelipsite intr-o asemenea zi vor putea gasi aici modele diverse de buchete de mireasa/nasa, lumanari de cununie/ botez, decoratiuni florale diverse, aranjamente florale pentru mese, cocarde, cosuri cu flori si multe altele. Cei care doresc sa afle mai multe despre decoratiunile mele florale si doresc ajutorul meu in realizarea acestora pentru diferite ocazii, o pot face la nr.de telefon 0761.280.740 sau imi pot scrie pe office@monette.ro

marți, 23 noiembrie 2010

Botez Irina Mandricelu - 20 septembrie 2009

   Botezul Irinucai a fost unul deosebit deoarece cadrul in care a avut loc petrecerea, gradina casei familiei Mandricelu, ne-a permis sa imbogatim verdele deja prezent cu nuante delicate de roz, parfum de crini si gingasie de frezie si alstroemeria. 
   Lumanarea de botez a Irinei a fost la propriu o sfera de parfum si delicatete, avand in compozitie flori precum: trandafiri, gerbera, frezii, alstroemeria, crini ( despre care se spune ca sunt florile Maicii Domnului si se recomanda a fi folosite in lumanarea de botez). 


   Arcada florala a intampinat invitatii, alaturi de 4 stalpisori.



Pe masa de primire a mai fost pus un aranjament floral, in aceeasi tema..


 Pe mese aranjamentele florale au fost urcate pe suporti din fier forjat, care au servit si ca fructiera, iar in centrul aranjementului s-a pus o lumanare, avand atat scop decorativ, cat si functional, la lasatul serii, cand lumina acestora a creat o atmosfera foarte primitoare, calda.

2 comentarii:

  1. Foarte reprezentative pozele alese. :) Felicitari Monica, faci o treaba excelenta cu florile, sa nu te indoiesti niciodata de talentul tau.Eu, personal, am vazut ce poate iesi din mainile tale avand in vedere ca mi-ai infrumusetat ziua nuntii, chiar si tinand cont de un buget restrans.
    Iti multumesc si te pup!
    Diana Bobu

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc,Diana, o sa postez aici si poze cu florile de la nunta voastra!Te pup!

    RăspundețiȘtergere